ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !

 

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ !



Συνεχίζεται το έργο της κλοπής και της παραχάραξης του Ελλάνιου πολιτισμού μας από το ανθελληνικό καθεστώς που λυμαίνεται την ιερή μας χώρα "ΕΛΛΑΣ" !


Αρχικά έκλεψαν την ονομασία "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" με την κατάπτυστη "Συμφωνία των Πρεσπών" (την υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και την αναγνώρισε η Νέα Δημοκρατία) !


 Με αυτήν την ανιστόρητη συμφωνία εκχώρησαν άτυπα την ιστορία και την εθνική μας ταυτότητα στους Σκοπιανούς, αναγνωρίζοντάς τους το όνομα "Βόρεια Μακεδονία",

 όπου " Μακεδονία" είναι από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι και σήμερα, εκτός από  γεωγραφική περιοχή της Ελλάδος, η οποία συνδέεται με την ένδοξη ιστορία της, η έδρα του ομώνυμου Μακεδονικού Βασιλείου που πρωτοστάτησε στην τελευταία παγκοσμιοποίηση του γένους μας που έγινε αποσκοπώντας στην διάδοση της ελληνικότητας, δηλαδή της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού, απανταχού της γαίας τον 4ο αιώνα π.κ.χ. !


Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την ελληνικότητα των ιδρυτών του Μακεδονικού Βασιλείου, του Φιλίππου ή του Μ. Αλεξάνδρου, κ.α., που η καταγωγή τους ήταν από το Άργος.  

«Αλέξανδρος ότι τω γένει προς πατρός μέν ην Ηρακλείδης από Καράνου, προς μητρός δε  Αιακίδης από Νεοπτολέμου, των πάνυ πεπιστευμένων εστί». (Λεξικό Σουίδα, λ. Κάρανος).ΠΗΓΗ

 

Ούτε βέβαια υπάρχει αμφιβολία ότι οι Μακεδόνες μιλούσαν την ελληνική γλώσσα εφόσον ήταν οι κομιστές της σε ολόκληρη την οικουμένη !


Έρχεται σήμερα το "ελληνικό ;;" Πρωτοδικείο Φλώρινας να αναγνωρίσει σωματείο με την επωνυμία :

"ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" ...  




χαρακτηρίζοντας ως "Μακεδονική" μια γλώσσα που είναι ένα ιδίωμα της Βουλγαρικής (βουλγαροσλαβική) και γράφεται με το Κυριλλικό αλφάβητο, όπως διαβάζουμε στην  τροποποίηση  του άρθρου 7 του Συντάγματος των Σκοπίων ... (Βόρειας Μακεδονίας) 


ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ V 4 (του άρθρου 7)

1. "Η μακεδονική γλώσσα, γραμμένη με την κυριλλική της αλφάβητο, είναι η επίσημη γλώσσα σε ολόκληρη την επικράτεια της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και στις διεθνείς της σχέσεις... "


Παρατηρούμε πως παρά τις τροποποιήσεις που έχουν κάνει στο κείμενο του Συντάγματος τους οι Σκοπιανοί, εξακολουθούν να αναφέρονται με τον όρο "Μακεδονία" χωρίς το πρόθεμα "Βόρεια", σε αρκετά ακόμη σημεία αντίθετα με ό,τι έχουν υπογράψει !


Είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι οι εγχώριοι και ξένοι σφετεριστές των κληρονομικών δικαιωμάτων του μοναδικού Ελληνικού Έθνους, που βρίσκονται διαχρονικά μέσα σε όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο ;; ... 

ή μήπως τελικά φταίμε όλοι εμείς οι πραγματικοί δικαιούχοι που ως εντολείς τους εκχωρούμε το δικαίωμα να μας εξουσιάζουν ;




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ομολόγησε δημόσια από τα Γιαννιτσά (9-2-2019), εκεί δίπλα στην αρχαία Πέλλα, ότι η ΝΔ αναγνωρίζει πλέον την ονομασία "Βόρεια Μακεδονία"...

Ευαγγελία Γιαδανού


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...

   "O K. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ""


ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !



ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΠΔ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΤΗΛ. 690 700 2505 - 6932729297



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ


ΤΖΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΛΗΡ.6944896034


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΩΛΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 693-2174847

email : holidisk@gmail.com


ΗΛΙΑΣ ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΗΣ ΠΛΗΡ. 6989141606

email : iliaskarakozidis@gmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  ΝΟΜΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΠΛΗΡ.6932729297

email : giadanou70@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΤΙΕΦ  ΠΛΗΡ 690 700 2505 

e-mail: irenetotiev@hotmail.com



ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ


ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΗΛ 6907515419 email : morfidis@yahoo.gr



ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΛΗΡ.  6949461369

email: xristos.iliadis1989@gmail.com


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ  ΠΛΗΡ. 6943283782

email: wulaalexandridou5@gmail.com



ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΔΡΑΜΑΣ

ΚΟΡΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6977412735

email: giorgoskoronidis@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια