ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ...!!!

 03 Δεκεμβρίου

ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟ
ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ...!!!


Σύμφωνα με ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ στην Πακιστανική τηλεόραση, οι Πακιστανοί εξοπλίζουν την ΕΛ.ΑΣ, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Πυροσβεστική με ρούχα, υπόδηση και εξοπλισμό...!!! Ο τζίρος έφτασε τα 60 εκατομμύρια ευρώ και οι Πακιστανοί προβλέπουν ότι γρήγορα θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια και θα ξεπεράσουν τα 200 εκατομμύρια ευρώ με τη βοήθεια και την συνδρομή της κυβέρνησης Μητσοτάκη...!!!



     
Με άλλα λόγια, μια χώρα που είναι εχθρική προς την Ελλάδα και στην πραγματικότητα είναι δηλωμένη σύμμαχος της Τουρκίας καθορίζει τι φορούν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία έχει πολλούς Πακιστανούς πιλότους στην πολεμική της αεροπορία.

     Ο ιματισμός είναι η βάση οποιουδήποτε στρατού στον πλανήτη. Το ηθικό και η διάθεσή του να πολεμήσει εξαρτάται από αυτό.  Άρα είναι πολύ σημαντικό όλη αυτή η υποδομή να παράγεται μέσα στη χώρα μας για να έχουμε έναν ακόμη πιο ισχυρό στρατό με ενισχυμένη αυτοπεποίθηση και ηθικό όταν αυτές οι σημαντικές προμήθειες παράγονται στον τόπο που δρα και εκπαιδεύεται.

     Όταν ισχυρίζονται ότι η ανεργία στην ΕΛΛΑΣ είναι αυτή που μας δείχνει το παρακάτω πινακάκι της ΕΛ.ΣΤΑΤ., αυτό που πρέπει να πληροφορήσω τον αναγνώστη που διαβάζει αυτό το άρθρο, είναι ότι αυτή είναι η επίσημη αυτή δηλαδή που πρέπει να παρουσιάζουν προς τα έξω οι όποιες κυβερνήσεις. Πάντα η ανεπίσημη ανεργία είναι πολύ μεγαλύτερη και ιδιαίτερα στους νέους ξεπερνά το 40%...!!!



 
    Ενώ λοιπόν υπάρχουν αρκετές Βιοτεχνίες ενδυμάτων στη χώρα μας δες εδώ, η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη όπως αναφέρει και η Πακιστανική τηλεόραση θέλει να αναπτύξει την Πακιστανική Βιοτεχνία και όχι την Ελληνική...!!!

    


Ακολουθεί απόσπασμα από τις προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικου Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ για την Βιοτεχνία στην χώρα μας...


8.0 BIOTEXNIA

Η Ελλήνων Πολιτεία δίνει μεγάλη σημασία στον βιοτεχνικό κλάδο. Τα χειροποίητα παραδοσιακά είναι μέσα στην διαχρονική έκφραση τέχνης του γένους μας.

Είναι μια αξία διαχρονική, που θα ενισχυθεί από την Πολιτεία όσο το δυνατόν περισσότερο.

8.1. Η αγγειοπλαστική, γενικά τα κεραμικά, η χειροποίητη τέχνη της σιδηρουργίας, της χαλκουργίας, της αργυροχοΐας θα ενισχυθούν ιδιαιτέρως.

8.2. Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην χρυσοχοΐα που είναι από αρχαιοτάτων χρόνων Ελληνική Τεχνική και μας έχει αφήσει απείρου κάλλους τεχνουργήματα.

8.3. Στον τομέα της ένδυσης θα ενισχυθούν βιοτεχνίες, ύφανσης και κεντήματος με μεγάλο βάρος την άριστη ποιότητα των παραγομένων υλικών και προϊόντων με πρώτες ύλες της μητέρας Ελληνικής φύσης, όπως βαμβάκι, λινό κάνναβης, μετάξι κλπ.

8.4. Η παραγωγή υφασμάτων από μετάξι θα ενισχυθεί καθώς επίσης τεχνουργήματα, χειροποίητα, χαρακτικής και γλυπτικής, παραδοσιακά ή με καινοτόμες εφαρμογές.

8.5. Μεγάλη προώθηση θα δοθεί στις οικοτεχνίες για παραγωγή προϊόντων καπνού όπως τσιγάρα, πούρα κλπ καθώς και αλκοολούχων από απόσταξη ποτών όλων των ειδών όπως από κρεμμύδια, πατάτες, μούρα, μήλα και ότι άλλο είναι παραδοσιακό αλκοολούχο μπορεί να παραχθεί.

8.6. Το ίδιο θα ισχύει και για τους φυσικούς χυμούς.

8.7. Το κίνητρο για την προώθηση αυτών των δραστηριοτήτων είναι καθαρά φορολογικό και αναφέρεται στην φορολογική πολιτική του παρόντος.


Χωλίδης Κωνσταντίνος


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ





ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ...!!!


https://esykpdamth.blogspot.com/2022/12/blog-post_3.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια